Stappenplan

schoonheidssalon huidverbetering purmerend

Stap voor stap je doel bereiken

Met behulp van dit stappenplan wil ik je meer inzicht geven wat je huid verdraagt en wat niet. Je leert allereerst je huid type kennen en wat je huid voor jou doet. Je gaat ontdekken hoe weerbaar en/of gevoelig je huid werkelijk is. Met behulp van het 4 stappenplan leg je de basis voor een gezonde huid. Samen gaan wij systematisch en doelgericht jouw doel bepalen.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek vraag ik je een aantal gerichte vragen te beantwoorden, die betrekking hebben op sociale en medische omstandigheden. Denk aan: medicatie gebruik, allergieën, lifestyle, leeftijd, huidklachten en meer.

Druk op de knop hierboven om een intakegesprek aan te vragen. Ik kijk uit naar ons gesprek!" 

Huidmeting en huidanalyse

Voor de dagelijkse huidverzorging en behandelingen in de huidsalon is een professionele huidanalyse nodig. Het helpt de conditie van de huid per moment te bepalen. Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur ook gebruikt door dermatologen maak ik gedetailleerde foto’s van je gezicht.

Met behulp van de gemaakte foto's geef ik je gericht advies en geef jij aan wat waar je allereerst mee aan de slag wilt gaan. Ik meet de grootte van de poriën, je huidstructuur, kleur en verkleuringen, de lengte en diepte van rimpels, en zon schade van de huid.

Persoonlijk behandelplan

Wil je meer dan alleen huidverzorging, dan kun je de intake uitbreiden naar een op maat gemaakt behandelplan. Een plan die je helpt jouw doel te behalen.

Behandelplan

Het juiste behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Het is de fundering voor je persoonlijke behandelplan en het geven van advies op maat. De gemaakte foto’s en metingen blijven bewaard, zodat deze achteraf vergeleken kunnen worden met eventueel vervolg metingen. Het geeft mij de mogelijkheid de ontwikkelingen en voortgang van de conditie van je huid bij te houden. Op basis van deze gegevens ontvang je adviezen en uitleg van de verschillende behandelingen, die bij jouw huid en huidconditie passen.

Product advies voor thuis

Je ontvangt een stappenplan voor thuis om de huid optimaal te reiningen en te verzorgen. Je mag de producten die je gebruikt meenmen. Samen kijken we of ze voor jou huidtype geschikt zijn.

Vitaliteitsprogramma

De huid verbeteren werkt twee kanten op!

Via de buitenkant krijgt de huid voeding vanuit zonlicht, crèmes, serums en huid verbeterende behandelingen zorgen voor een tijdelijk herstel en verzorging.

Vanuit de binnenkant krijgt de huid voedingsstoffen, zuurstof, vitamines, vetten en mineralen die nodig zijn om het huidmechanisme optimaal te laten functioneren. Denk aan het verstevigen van de huid door de groei van bindweefsel vezels zoals collageen en elastine. Dit is dan ook de allerbelangrijkste richting om je huid in optimale conditie te brengen en te houden.

Om de huid van binnenuit te verbeteren is de eerste stap richting een leven in balans het testen van je lichaamsconditie. Met behulp van een simpele DBS bloedtest kunnen we meten of je lichaamscel optimaal voedingsstoffen opnemen en de afvalstoffen ook kunnen afgeven. Voor een goed  functionerende cel is een balans van gezonde voeding en essentiële vetzuren een vereiste. Bijvoorbeeld het zorgen voor een goede cholesterol balans. Een te hoge LDL kan leiden tot hart en vaatziekten of diabatisch melites. Door middel van een simpele DBS bloedtest is dit te meten. Lees meer......