In 4 stappen naar een mooie huid

 

Stap voor stap je doel bereiken

Met behulp van dit  stappenplan wil ik je meer inzicht geven wat je huid verdraagt en wat niet. Je leert allereerst je huid type kennen en wat je huid voor jou doet. Je gaat ontdekken hoe weerbaar en/of gevoelig je huid werkelijk is. Met behulp van het 4 stappenplan leg je de basis voor een gezonde huid. Samen gaan wij systematisch en doelgericht jouw doel bepalen.

Stap1. Intakegesprek

Tijdens dit gesprek vraag ik je een aantal gerichte vragen te beantwoorden, die betrekking hebben op sociale en medische omstandigheden. Denk aan: medicatie gebruik, allergieën, lifestyle, leeftijd, huidklachten et cetera

Stap 2. Huidmeting en huidanalyse

Voor de dagelijkse huidverzorging en behandelingen in de huidsalon is een professionele huidanalyse nodig. Het helpt de conditie van de huid per moment te bepalen. Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur ook gebruikt door dermatologen. Maak ik gedetailleerde foto’s van het voor en zij gezicht. Met de speciaal gekoppelde software analyseren we de foto’s en leggen de gemaakte metingen vast. We meten de grootte van de poriën, je huidstructuur, kleur en verkleuringen, de lengte en diepte van rimpels, en zon schade van de huid

Stap 3. Behandelplan en productadvies

Het juiste behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Het is de fundering voor je persoonlijke behandelplan en het geven van advies op maat. De gemaakte foto’s en metingen blijven bewaard, zodat deze achteraf vergeleken kunnen worden met eventueel vervolg metingen. Het geeft mij de mogelijkheid de ontwikkelingen en voortgang van de conditie van je huid bij te houden. Op basis van deze gegevens ontvang je feedback voor je dagelijkse verzorging.

Stap 4. Gezichtsbehandeling

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van je huid, het thuisgebruik van producten en de behandeling in de salon goed op elkaar af te stemmen maken we eerst een beautyplan. Na de uitgebreide intake en huidanalyse met de huidcomputer volgt een  uitgebreide gezichtsbehandeling. Het resultaat is een stralend mooie huid.