Over mij

huidverbetering test meten is weten

Missie

Mijn missie is vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te behouden en deze zo lang mogelijk  te vertragen door het lichaam van binnenuit te herstellen en te onderhouden.

 

Visie

Zie jezelf en niet zoals een ander je ziet!

Wat heb jij nodig? Wat wil jij?

Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich bewuster worden van hun eigen schoonheid. Door jou te leren hoe jij het beste met je huid om gaat en welke stappen je kunt volgen om Gracieus ouder te worden. Een mooie huid krijgen doe je niet zomaar het vraagt om een serieuze aanpak en discipline. Met een pakket aan effectieve behandelingen en een gezondheidsprotocol help ik je huid van binnen en van buiten gezonder worden.

Maar, de vraag is altijd, wat wil jij en wat heb jij nodig?

huid en gezondheid

Opleidingen:

 • Sportmasseur inclusief blessurepreventie
 • Pedicure+
 • Medisch pedicure
 • Schoonheidsspecialiste
 • Dermatologie voor schoonheidsspecialisten
 • Medische Basiskennis

 

Cursussen:

 • Donkere huid (HUYD expertisecentrum)
 • Couperose en Rosacea
 • Bindweefselmassage
 • Microneedling
 • Microdermabrasie
 • Minerale make-up
donkere huid purmerend

Mijn beautyverhaal

Allereerst heb ik aan mijn onzekerheid gewerkt, waar ik al tijdens mijn pubertijd mee worstelde. Vanwege mijn persoonlijke huidproblemen, zoals donkere vlekken door overgevoeligheid van Ultra violette stralen en allergische reacties door Linalool (schapenvet) ben ik op zoek gegaan naar oplossingen. Ik ben een aantal bekende cosmetica merken gaan uitproberen en allerlei verschillende behandelingen uitgeprobeerd voor mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Helaas kwam ik tot de conclusie, dat er geen enkele schoonheidsspecialiste, die ik had bezocht mij kon helpen. Ze behandelde mijn huid als de witte huid.

Bij mijn eerste bezoek aan een schoonheidsspecialiste werd mij de vraag gesteld wat ik kwam doen, want ik had het helemaal niet nodig. Bij de tweede kreeg ik een microdermabrasie behandeling terwijl ik had aangegeven dat ik twee weken later naar de tropen zou vertrekken. Het resultaat was twee hele donkere vlekken in mijn gezicht, die nog steeds in lichte mate te zien zijn. Dit zijn enkele voorbeelden van mijn ervaringen bij de schoonheidsspecialiste. Door beide was ik erg teleurgesteld en verdrietig omdat de ene me niet serieus nam en de ander ervoor gezorgd had dat mijn vlekken in alle hevigheid vermenigvuldigd waren.

Voor mij was de maat vol. Ik wil de mezelf helpen en andere vrouwen, die zich net zo voelde, zoekende, onwetend, niet serieus worden genomen, gezien willen worden en niet tevreden zijn met zichzelf.

De donkere huid is in tegenstelling tot wat er altijd gedacht wordt gevoelig en bevat veel roodheid, die je vaak niet kunt zien. Ook wordt gedacht dat de donkere huid niet kan verbranden door UV stralen. Nou, ik kan je vertellen dat ik wel verbrand. Ik gebruik dagelijks 365 dagen een UV-bescherming.

Anatomisch is er geen verschil maar de opbouw wel. De donkere huid is veel compacter dan de witte huid. Maar elke huid heeft de juiste aanpak nodig. Daarom vind ik het belangrijk om mijn beauty’s de juiste vragen te stellen, zodat ik ook de juiste adviezen kan geven.

Nu ben ik over de zestig. Mijn gezondheid is nu een belangrijke factor. Hoe ouder ik word hoe meer ik merk dat mijn lichaam veranderd. Vooral door de hormoonveranderingen krijg je hier en daar een pijntje, vermoeidheid, futloos zijn, hoge bloedruk en zelfs het verliezen van spierkracht. Door een speciale gezondheidsprotocol te volgen voel ik me vitaler en mijn huid ziet er mooi en stevig uit.

Als ik nu in de spiegel kijk zie ik mezelf en ben blij wie ik zie. Ik laat mijn buitenwereld nu zien wie ik ben en niet wie zij willen zien.

Wat kan ik voor je doen?

Ik help je met andere ogen naar jezelf te kijken en tevreden te zijn met wat je bereikt. We gaan aan de slag op het tempo dat jij aangeeft. In het begin is het belangrijk om bij jezelf na te gaan wat je wilt bereiken. Wat wil je en wat heb je nodig?  Bij het nadenken hierover moet je altijd wel realistisch blijven en beseffen dat niet alles kan. Daar liep ik zelf ook tegen aan. Niet alles wordt weer als vroeger of werkt voor de volle 100%.

Hoe ik eraan de buitenkant uit zie vind ik net zo belangrijk als mijn (gezondheid) binnenkant. Door je huid en lichaamsconditie te meten kom je er achter waar je staat.

Hoe doe je dat?

Via een huidanalyse apparaat meten we de conditie van je huid. De conditie van je lichaamscellen testen we aan de hand van een paar druppels bloed uit je vingers. Door de testresultaten te analyseren help ik je tijdens het coaching traject om je huid en conditie te verbeteren.

Nu geef je mega veel geld uit aan producten en gezondheidsproduten, die niet meetbaar zijn. Vraag je je nooit af? Krijg ik wel genoeg voedingsstoffen binnen? Ben ik goed bezig, neem ik niet teveel of te weinig supplementen?  Ik help je je huid en lichaam op een effectieve manier te verzorgen. In het begin zal het even zoeken zijn wat bij je past, maar uiteindelijk vind jij net als ik de weg naar zelfvertrouwen en plezier.

Ik ben erg nieuwsgierig en ga nog steeds op ontdekkingsreis naar mogelijkheden en oplossingen.

Uit ervaring weet ik dat een goede huidverzorging en vitaliteit begint bij een uitgebreid onderzoek en huidanalyse en eindigt bij het geven van goede informatie. De rest moet je zelf doen. Maar…. Ik ben er altijd om je te helpen.

Tot gauw!

Gracieus in de media

couperose rosacea

Een gezonde rode blos met rode aderen is het begin van een ernstig huidprobleem…

Rosacea is een huidprobleem dat ernstige vormen kan aannemen. Helaas wordt het vaak niet herkend en erkend als een huidprobleem. Rosacea begint heel onschuldig en wordt zelfs gezien als een gezonde blos op de wangen. Mannen en vrouwen vanaf 30 jaar met een lichte huid krijgen te maken met deze huidaandoening. lees meer .................

huidveroudering anti-aging purmerend

Structuurveranderingen
De huidveroudering vertoont verschillende verschijnselen. Je gezichtscontour vervaagt, de wangen vallen in en er ontstaan wallen en plooien onder de ogen. Door de afname van de celdeling en vochtverlies verschrompelen de huidcellen, wat aan de huid goed te zien is. lees meer....