Over mij

huidverbetering test meten is weten

Mijn Missie en visie

Mijn missie is je te inspireren en te begeleiden bij het bewuster omgaan met je eigen schoonheid. Centraal staat het streven naar gratievol ouder worden door het begrijpen van effectieve huidverzorgingstechnieken en het volgen van een weldoordacht gezondheidsprotocol. Ik geloof dat ware schoonheid niet alleen oppervlakkig is, maar voortkomt uit een holistische benadering van welzijn, waarin zowel de binnenkant als de buitenkant van de huid worden verzorgd.

Het verkrijgen van een mooie huid vereist geen magische oplossingen, maar eerder een serieuze aanpak en toewijding. Daarom bied ik je een uitgebreid pakket aan effectieve behandelingen die niet alleen gericht zijn op externe schoonheid maar ook op het bevorderen van de gezondheid van de huid van binnenuit.

Mijn doel is je te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om je huid te koesteren. Door bewustwording te creëren over de specifieke behoeften van de huid en de juiste stappen te leren, wil ik je in staat stellen om met vertrouwen en gratie ouder te worden. Het gaat niet alleen om het oplossen van huidproblemen, maar ook om het creëren van een duurzaam en gezond huidverzorgingsregime dat past bij je individuele behoeften.

Met mijn gepersonaliseerde aanpak en toewijding aan zowel de innerlijke als uiterlijke gezondheid van de huid, wil ik helpen je natuurlijke schoonheid te omarmen. Samen werken we aan een gezondere en meer zelfverzekerde versie van jou.

Mijn kernwaarden

Eerlijk en deskundig advies

Doelgericht werken en het vinden van de oorzaak staat tijdens de behandelingen nummer één, omdat dit de weg is naar een goed resultaat. Een goed resultaat zorgt in hoge mate voor een beter zelfbeeld. Je wordt altijd bijgestaan door een proffesionale huidspecialist, die zorgt dat ze up to date blijft om het beste resultaat te behalen.

Wat heb jij nodig? Wat wil jij?

Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich bewuster worden van hun eigen schoonheid. Door jou te leren hoe jij het beste met je huid om gaat en welke stappen je kunt volgen om Gracieus ouder te worden. Een mooie huid krijgen doe je niet zomaar het vraagt om een serieuze aanpak en discipline. Samen gaan we op jouw doel af.

Toegankelijkheid en transparantie

Bij elk bezoek of gesprek zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten en dat jij je prettig en comfortabel voelt in je lichaam.

huid en gezondheid

Opleidingen:

 • Sportmasseur inclusief blessurepreventie
 • Pedicure+
 • Medisch pedicure
 • Schoonheidsspecialiste
 • Dermatologie voor schoonheidsspecialisten
 • Medische Basiskennis
 • TCM - Traditionele Chinese Geneeskunde (in opleiding)

 

Cursussen:

 • Donkere huid (HUYD expertisecentrum)
 • Couperose en Rosacea
 • Bindweefselmassage
 • Microneedling
 • Microdermabrasie
 • Minerale make-up

Mijn beautyverhaal

Allereerst heb ik aan mijn onzekerheid gewerkt, waar ik al tijdens mijn pubertijd mee worstelde. Vanwege mijn persoonlijke huidproblemen, zoals donkere vlekken door overgevoeligheid van Ultra violette stralen en allergische reacties door Linalool (schapenvet) ben ik op zoek gegaan naar oplossingen. Ik ben een aantal bekende cosmetica merken gaan uitproberen en allerlei verschillende behandelingen uitgeprobeerd voor mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Helaas kwam ik tot de conclusie, dat er geen enkele schoonheidsspecialiste, die ik had bezocht mij kon helpen. Ze behandelde mijn huid als de witte huid.

Bij mijn eerste bezoek aan een schoonheidsspecialiste werd mij de vraag gesteld wat ik kwam doen, want ik had het helemaal niet nodig. Bij de tweede kreeg ik een microdermabrasie behandeling terwijl ik had aangegeven dat ik twee weken later naar de tropen zou vertrekken. Het resultaat was twee hele donkere vlekken in mijn gezicht, die nog steeds in lichte mate te zien zijn. Dit zijn enkele voorbeelden van mijn ervaringen bij de schoonheidsspecialiste. Door beide was ik erg teleurgesteld en verdrietig omdat de ene me niet serieus nam en de ander ervoor gezorgd had dat mijn vlekken in alle hevigheid vermenigvuldigd waren.

Voor mij was de maat vol. Ik wil de mezelf helpen en andere vrouwen, die zich net zo voelde, zoekende, onwetend, niet serieus worden genomen, gezien willen worden en niet tevreden zijn met zichzelf.

De donkere huid is in tegenstelling tot wat er altijd gedacht wordt gevoelig en bevat veel roodheid, die je vaak niet kunt zien. Ook wordt gedacht dat de donkere huid niet kan verbranden door UV stralen. Nou, ik kan je vertellen dat ik wel verbrand. Ik gebruik dagelijks 365 dagen een UV-bescherming.

Anatomisch is er geen verschil maar de opbouw wel. De donkere huid is veel compacter dan de witte huid. Maar elke huid heeft de juiste aanpak nodig. Daarom vind ik het belangrijk om mijn beauty’s de juiste vragen te stellen, zodat ik ook de juiste adviezen kan geven.

Nu ben ik over de zestig. Mijn gezondheid is nu een belangrijke factor. Hoe ouder ik word hoe meer ik merk dat mijn lichaam veranderd. Vooral door de hormoonveranderingen krijg je hier en daar een pijntje, vermoeidheid, futloos zijn, hoge bloedruk en zelfs het verliezen van spierkracht. Door een speciale gezondheidsprotocol te volgen voel ik me vitaler en mijn huid ziet er mooi en stevig uit.

Als ik nu in de spiegel kijk zie ik mezelf en ben blij wie ik zie. Ik laat mijn buitenwereld nu zien wie ik ben en niet wie zij willen zien.