Microdermabrasie

microdermabrasie voor elke verbetering van de huid

Mechanische peeling

Microdermabrasie zorgt voor een energieboost in de huid en leidt tot de productie van verse, nieuwe cellen. Het resultaat van de behandelingen is direct zichtbaar en de huid wordt van binnenuit vernieuwd.

Microdermabrasie is een gecontroleerde peeling om de huid zacht en succesvol te behandelen. Voor het begin van de uiteindelijke behandeling, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaatst. We bespreken dan samen of de behandeling mogelijk is en welk resultaat jij hoopt te bereiken. De behandeling zelf is zeer ontspannen.

microdermabrasie purmerend

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaald prachtige resultaten bij o.a.; een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens, striae, voorbehandeling voor permanente make-up en pigmentvlekken.

Huidanalyse gracieus

Resultaat

Meteen na de eerste behandeling zie je verbetering in de structuur en uiterlijk van je huid. Wil je optimaal resultaat, dan is de behandeling in kuurverband (1x in de 7 tot 14 dagen) ondergaan het beste. Afhankelijk van je huidtype en het resultaat dat je wilt bereiken stellen we samen het aantal behandelingen vast. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens is pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het herstel vermogen van de huid en op welke wijze jij je huid dagelijks thuis verzorgd.

microdermabrasie- purmerend

De eerste drie dagen na de behandeling.

Omdat er een dun laagje van de huid af is, is het belangrijk dat je de eerste twee weken niet overmatig gaat zweten (sauna, zonnebank). Vermijd activiteiten waar je huid te veel vocht verliest. Drink voldoende vocht om eventuele tekorten aan te vullen.

De huid zal zich na de microdermabrasie behandelingen sneller vernieuwen. Tijdens deze periode zullen er meer dode huidcellen vrijkomen. Hiervoor krijg je na de behandelingen instructies mee. Om eventuele pigmentvlekken te voorkomen is een zonbeschermer noodzakelijk om je dag verzorging af te sluiten.

microdermabrassie

Vervolgbehandelingen

Om het bereikte resultaat te behouden is een onderhoudsbehandeling per 4-6 weken in combinatie met de huidverbeteringsproducten die de huidspecialist je aanbiedt het beste. Dit zal zorgen voor een optimaal en langdurig resultaat.