Massage en balans

 

Overbelasting

Soms is het allemaal even te veel. Sta eens stil waar je grens ligt, gun jezelf een moment van rust en overgave. Massage is de ideale manier om in een korte tijd te kunnen ontspannen en je energiek te voelen.

In de massage wereld is het aanbod zo groot, dat een keus maken erg moeilijk is. Laat je goed adviseren en kies voor een massage die bij je past. Het allerbelangrijkste is dat je gezond bent. Geef dus tijdig aan als er fysieke (contra indicaties) problemen zijn, denk hierbij ook aan medicijn gebruik.

Massage is een manier om je lichaam in goede conditie te houden. Het ondersteunt en activeert de reguliere activiteiten je lichaam. Regelmatig een massage ondergaan is een weldaad voor lichaam en geest.

We leven in een maatschappij die stressvol, gehaast, ongezond en veeleisend is. Om ons tegen deze negatieve invloeden te beschermen moeten we lichaam en geest versterken, onderhouden en ontspannen.

Door massage te combineren met geurende essentiële olie, warmte stenen en suikerscrub behandelingen stimuleert je  lichaam en geest. Het geeft rust en verbetert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller uit het lichaam wegvloeien.

massage purmerend