2024 is het jaar van mijn 20-jarig jubileum in de beauty en verzorgingsbranche. Graag neem ik jullie mee in mijn frisse kijk op de zaken, waarin twintig jaar ervaring, kennis en waardvolle inzichten samenkomen in een vernieuwde visie en missie. Het idee van stijlvol ouder worden blijft relevant.

Het resultaat van twee decennia is het verzamelen van kennis en inzichten van diverse merken, docenten en inspirerende individuen van wie ik veel heb geleerd. Ik kijk er naar uit om deze waardevolle inzichten met jullie te mogen delen.

Twintig jaar geleden gaf ik mijn bedrijf de naam "Gracieus," zonder eigenlijk te weten wat deze naam behalve "stijlvol" nog meer zou betekenen. Na verloop van tijd kreeg Gracieus echter een diepere betekenis in mijn concept, visie en missie. Mijn doel is om het besef te vergroten en je bewust te maken van het feit dat ons lichaam niet zomaar functioneert zoals het doet. Het vraagt om koestering en voeding, niet alleen van mond tot kont, maar ook van huid tot alle interne organen. We nemen allemaal te vaak aan dat dit vanzelfsprekend is.

De aanpak van dit vraagstuk is soms lastig te bepalen. We lijken steeds afhankelijker te worden van de farmaceutische industrie en volgen vaak zonder veel vragen de medische protocollen, wat soms resulteert in overmatig voorschrijven van medicatie. Dit lijkt voort te komen uit een gebrek aan informatie, althans, dat is mijn persoonlijke mening. Het is belangrijk dat we bewust worden van dit patroon en streven naar een beter begrip en een meer kritische benadering van de medische besluitvorming. Het vergaren van meer informatie en het bevorderen van bewustwording kunnen cruciaal zijn om een gebalanceerde benadering van gezondheidszorg te ontwikkelen.

Met alle opgedane kennis, ervaringen en voortdurende leergierigheid wil ik je graag betrekken bij mijn vernieuwde benadering van zelfzorg, zowel van binnen als van buiten. Het gaat verder dan slechts een gezichtsbehandeling, het aanbrengen van beautyproducten en voedingsadvies. Het draait om de combinatie van alles wat jij nodig hebt, en samen vormen ze een krachtig trio voor een holistische benadering van welzijn.

Het jaar staat in het teken van blijdschap en mijn enorme groei. Dat is te danken aan mijn eigen volharding en inspanning, maar ook door de passie die mijn ambassadeurs mij in de loop der jaren hebben gegeven door hun behaalde successen na mijn behandelingen en plan van aanpak.

Januari starten we met een knallende, spetterende en schitterende actie voor een frisse vernieuwde huid. Want je huid ben jij! Het is de reflectie van je gezondheid.

Het gehele jaar 2024 zijn er speciale aanbiedingen, presentjes en leuke evenementen. deze zijn exclusief voor mijn volgers op socal media, nieuwsbrief abonnees en ambassadeurs.

Onder aan de pagina van de home page kun jij je aanmelden voor de socials en of nieuwsbrief.