casmara behandelingen

 

Casmara behandelingen

 


 

Algen peel-off maskers

Casmara Concept

In combinatie met professionele behandelingen en ondersteuning van de juiste producten voor thuisbehandeling brengt Casmara je huid in topconditie. Is een effectief huidverzorgingsconcept voor de meest veeleisende man of vrouw die voor maximaal resultaat gaat.

De gezichtsreinigers  met een zachte en luchtige textuur reinigen, verfrissen en verwijderen make-up ineen keer. Serums bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid extra verzorging geven. De crèmes zijn hydraterende elixers, die je huid voorzien van evenwichtige, hydraterende werkstoffen en ingrediënten met een rijke textuur die de huid versterken.

De beroemde alginaatmaskers (algenpeel-off maskers) zijn er om de behandelingen te upgraden en voor thuis een extra stimulans om je huid te verwennen. De alginaatmaskers zijn perfect voor probleemgebieden zoals de ogen, voorhoofd , neus lippenplooi en hals. De maskers stimuleren de spieren van het gezicht waardoor ze verstevigend werken en dragen alle bij voor een goede hydratatie.

 

 

 

eye perfection massage bril

 

 

EYE PERFECTION MASSAGE GLASSES

CASMARA Cosmetics heeft een uniek apparaat ontwikkeld op het gebied van oogbehandelingen inclusief een specifieke verzorgende oogbehandeling.
De oogcontourbehandeling met de Eye Perfection Massagebril geeft luchtdrukmassage, vibratiemassage en warmtemassage; dit alles onder het genot van heerlijk ontspannende muziek.

 • Luchtdrukmassage (pressotherapie) draineert en vermindert oogzakken en verbetert het oogcontourgebied.
 • Vibratiemassage vermindert het gevoel van vermoeidheid en stress. Stimuleert vooral de acupunctuurpunten en creëert zo een heerlijk gevoel van rust en ontspanning tijdens de behandeling.
 • Thermischemassage helpt stress te verminderen en verbetert de opname van werkstoffen

 

De huid rondom de ogen laat vaak vrij snel veroudering zien, biologische factoren zijn dan niet alleen de reden, maar ook stress of een te drukke levensstijl.  Een tekort aan slaap zal de gevolgen zoals donkere kringen en wallen onder de ogen extra accentueren.

Oogklachten:

Donkere kringen

 • Door verdunning van de ooglidhuid worden de aders en haarvaten zichtbaarder, dit geeft een roodachtige blauwe tint
 • Een slechte doorbloeding geeft het onderste ooglid een gelige, blauwachtige paarse kleur.
 • Bij afname van de lymfevaten zwelt het onderste ooglid op wat een paarse verkleuring geeft.
 • Heb je diep liggende oogkassen kan er door lichtreflectie paarse schaduwen ontstaan.

Wallen of oogzakken

Er zijn verschillende oorzaken die tijdelijk of zelfs permanent zijn.  Erfelijke factoren, verslapping van de oogspieren en het verzwakken van het weefsel rondom de ogen zijn hierbij de belangrijkste hoofdrolspelers. Zwellingen ontstaan door oedeem vorming bijvoorbeeld bij hart,-nier- of schildklieraandoeningen en immunologische aandoeningen.

Expressielijnen

Het gezicht bevat verschillende spieren die zorgen voor onze gezichtsuitdrukking en het functioneren van onze ogen, mond en wenkbrauwen. Ze trekken samen en ontspannen de gezichtsspieren. Naar gelang we ouder worden verliest de huid collageen en elastine waardoor de huid niet meer terugkeert naar zijn oorspronkelijke staat.

Maak je behandeling compleet met deze heerlijke behandeling voor de ogen.

Derma peel

 

 Derma Peels

Geven de huid een jeugdige uitstraling

De Casmara Derma peel verdund de huid door overtollige dode huidcellen te verwijderen, dit verbetert de huidtextuur verkleint verwijde poriën, vervaagt en verbetert oppervlakkige huidonvolkomenheden, zoals donkere vlekken, rimpels en andere vlekken.

Wanneer niet!
• Ga je binnen 3 weken voorafgaand van de behandeling voor langere tijd naar de zon.

 • Inflammatoire dermatosen (zoals psoriasis of atopische dermatitis).
 • Gebruik je geneesmiddelen waarvan de huid gevoelig wordt voor zon licht of heb je het gebruikt binnen 6 maanden voorafgaand aan de behandeling.
 •  In geval van abnormale genezing, keloïd en huidatrofie.
 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding.
 • Overgevoeligheid voor de toegepaste stoffen.
 • Lokale ontstekingsprocessen en/of open wonden.
 • Actieve bacteriële, virale, schimmel- of herpesinfectie(s) in het te behandelen gebied.