Speciale aanbiedingen

Jubileum deal

Verwen jezelf met onze exclusieve luxe behandeling voor een vernieuwde, stralende huid. Slechts voor een beperkte tijd ontvang je niet alleen de luxe behandeling, maar ook een extraatje om je huid een boost te geven!

Wat is inbegrepen:

Intake

Voordat de behandeling begint, is een intake inbegrepen. Tijdens dit persoonlijke gesprek bespreken we jouw huidconditie, -zorgen en -doelen, zodat we een op maat gemaakt behandelingsplan kunnen opstellen voor het beste resultaat.

Een weelderige luxe gezichtsbehandeling

Deze behandeling omvat een combinatie van reiniging, exfoliatie, en hydratatie met luxe producten, waardoor de huid intensief wordt verzorgd. Het resultaat is een directe opfrissing en hydratatie van de huid, terwijl ook de algehele textuur wordt verbeterd.

Microdermabrasie voor een zijdezachte huid

Microdermabrasie is een niet-invasieve exfoliatietechniek die dode huidcellen verwijdert en de productie van collageen stimuleert. Dit resulteert in een zijdezachte huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en een frissere uitstraling.

Een speciale serum ampul voor thuisgebruik

Het ampul is een geconcentreerd product met krachtige ingrediënten zoals antioxidanten en hydraterende stoffen. Het thuisgebruik van dit serum verlengt de voordelen van de gezichtsbehandeling, bevordert celvernieuwing en geeft de huid een gezonde gloed.

Een extra voucher voor een vitaliteitstest

Met deze voucher krijg je korting op een uitgebreide vitaliteitstest, waarmee de gezondheid en behoeften van je huid in kaart worden gebracht. Door deze test te doen, kun je gerichter werken aan een gezondere huid en profiteren van persoonlijk advies op maat.

Normale Prijs: €130,-

Maar wacht, ter ere van ons 20-jarig jubileum bieden we deze exclusieve ervaring aan voor een speciale jubileumprijs voor 20-jarig bestaan: Slechts € 87,-

Grijp deze kans om jezelf te trakteren op luxe en ontdek een stralendere versie van jezelf.

Reserveer nu en laat je verwennen met deze exclusieve aanbieding!

Alleen bij boekingen tot 30 maart 2024.  Trakteer jezelf vandaag nog!

Geldig tot 31 januari