Huidverbetering

Gracieus ouder worden

Iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpels, pigmentvlekjes, littekens en contourverlies. Tijdens de veroudering verliest de huid veerkracht, elasticiteit en droogt sneller uit. Dit is per persoon verschillend. Je DNA heeft daar een flinke vinger in de pap en natuurlijk je levensstijl. Een goede doorbloeding en activering van de huid is bij huidverbetering het doel. Om dit doel te behalen worden de behandelingen ondersteunt door microdermabrasiemicro-needling en ultrasound.  De huid wordt effectief gestimuleerd en geactiveerd zodat het eigen huidmechanisme wordt geactiveerd.                               

Heb je nog vragen?  Neem gerust contact met mij op.

Microdermabrasie

Is een mechanische manier om de huid van de dode huidcellen te ontdoen. Reviderm microdermabrasie is een veilige huid verbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.
Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag.

 

 

Microneedling


Na een behandeling is al duidelijk verandering te zien. Minuscule naaldjes gaan recht de huid in. Ze maken kleine gaatjes in de huid, waardoor de huid meteen in de herstel mode gaat. Dit natuurlijk herstelmechanisme vernieuwt en verstevigd de huid waardoor pigment vlekken na verloop van tijd lichter worden en rimpels verzachten. De huid voelt al na de eerste behandeling strakker en gladder.
Microneedling heeft een langetermijneffect. De huid blijft actief en in de drie maanden na afronding van de behandeling neemt de vernieuwing van de huid toe.

 

Huidsalon Gracieus
Van Goor Hinloopenstraat 73
1442 WC Purmerend

06-13796998
info@huidsalongracieus.nl