Huidanalyse

Een goede samenwerking tussen huidspecialiste en client begint bij vertrouwen. Om te achterhalen wat voor je huid geschikt is en op welk manier jij je doel wilt bereiken brengen we eerst alles in kaart. Ik begrijp maar al te goed dat het een grote stap is om hulp te vragen en misschien zelfs de angst hebt weer teleurgesteld te worden.

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek stel ik je een aantal gerichte vragen, die betrekking hebben op sociale en medische omstandigheden. Denk aan: medicatie gebruik, allergieën, lifestyle, leeftijd, huidklachten. Jij bepaalt wat je kwijt wilt.

Stap 2. Huidmeting en huidanalyse

Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur ook gebruikt door dermatologen doe ik huidmetingen (vocht, vetgehalte, hoornlaag)  maak ik gedetailleerde foto’s van het voor en zij gezicht. Deze foto’s en metingen helpen mij een goede analyse te maken over de conditie van de huid.

Ik meet de grootte van de poriën, je huidstructuur, kleur en verkleuringen van de huid, de lengte en diepte van rimpels, en zon schade van de huid.

Stap 3. Behandelplan

Na het gesprek en de huidmeting ontvang je feedback over de conditie van je huid en wat je nodig hebt voor je dagelijkse verzorging. Dit verplicht je tot niets. 

Stap 4. Thuisplan

Als laatste stap bespreken we wat je tot nu toe hebt gebruikt en wat deze producten voor je doen. Je krijgt voor je dagelijkse verzorging en bescherming vrijblijvend advies.

 

Vervolg stappen

Na stap 1,2,3 en 4 kun je kiezen voor een kennismakingsbehandeling of een kuur om in een korte tijd de huid weer te optimaliseren. Je geeft de huid weer de kans te vernieuwen en om zelf te herstellen. Realiseer je wel je doel is niet bereikt na 1 behandeling. Nazorg en een goede thuisverzorging is een noodzaak.

Wil je hier meer over weten? Vraag dan eerst een kosteloos videogesprek aan via whatsapp of bel direct.

Wil je meteen aan de slag vraag dan direct een huidanalyse aan. Ik kijk er naar uit, jij ook?

 

Met speciaal apparatuur bekijken we de huid van dichtbij een onderdeel is je te laten zien wat de huid heeft opgelopen aan zonschade in de loop der jaren.