Huidanalyse

Een goede samenwerking tussen huidspecialiste en client begint bij vertrouwen. Om te achterhalen wat voor je huid geschikt is en op welk manier jij je doel wilt bereiken brengen we eerst alles in kaart. Ik begrijp maar al te goed dat het een grote stap is om hulp te vragen en misschien zelfs de angst hebt weer teleurgesteld te worden.

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek stel ik je een aantal gerichte vragen, die betrekking hebben op sociale en medische omstandigheden. Denk aan: medicatie gebruik, allergieën, lifestyle, leeftijd, huidklachten. Jij bepaalt wat je kwijt wilt.

Stap 2. Huidmeting en huidanalyse

Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur ook gebruikt door dermatologen doe ik huidmetingen (vocht, vetgehalte, hoornlaag)  maak ik gedetailleerde foto’s van het voor en zij gezicht. Deze foto’s en metingen helpen mij een goede analyse te maken over de conditie van de huid.

Ik meet de grootte van de poriën, je huidstructuur, kleur en verkleuringen van de huid, de lengte en diepte van rimpels, en zon schade van de huid.

Stap 3. Behandelplan

Na het gesprek en de huidmeting ontvang je feedback over de conditie van je huid en wat je nodig hebt voor je dagelijkse verzorging.

Stap 4. Kennismakingsbehandeling

Na stap 1,2,3 krijg je direct een volledige gezichtsbehandeling. De huid wordt grondig gereinigd, verzorgd en opgepept.

Wil je hier meer over weten? Vraag dan eerst een kosteloos videogesprek aan via whatsapp.